Søren Thorup

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Søren Thorup
Personlig information
Født 20. januar 1967 (57 år) Rediger på Wikidata
København, Danmark Rediger på Wikidata
Nationalitet Danmark Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Skuespiller, trommeslager Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Søren Thorup er en dansk skuespiller, bedst kendt som børnenes legeonkel på Kanal 2s og senere TvDanmarks "Børnekanalen".

Karriere[redigér | rediger kildetekst]

Søren Thorup og Pernille Aalund var værter sammen på Børnekanalen, der startede i 1994Kanal 2. Pernille blev dog skiftet ud med Lotte Feder, og Søren og Lotte fortsatte som makkerpar op til 2001. Efter Børnekanalen lavede de for en kort stund Milkshake på TvDanmark. Siden da er Søren Thorup begyndt at turnere med sit Cartoon Network show, hvor han optræder på scenen med figurer som Johnny Bravo, Ben10, ScoobyDoo. Søren Thorup er også producer og producerede bl.a. Big Brother. For SBSTV har Søren Thorup produceret; Kigind TV, Dinesen Spotlight, Dinesen Special, Galileo

Søren Thorup er trommeslager i ThirdWheelDrive, Stifinder og Betweens. Søren Thorup fungerer som afløser i flere danske orkestre.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
DanmarkSpire
Denne biografi om en dansker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Artiklen om Søren Thorup kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.